Haversmoutpannenkoekjes met banaan

 

Rating: 5 sterren
2 stemmen

20 min.



Makkelijk


Ingrediënten

  • 75 g zelfrijzend bakmeel
  • 150 ml halfvolle melk
  • 3 eetlepels olie
  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 25 gram havermout

1 persoon


Macronutriënten

  • Kcal: +/- 750
  • Koolhydraten: +/- 110g
  • Eiwitten: +/- 33g
  • Vetten: +/- 14g

1.

 

Doe het bakmeel en havermout in een mengkom. Voeg eieren toe. Giet de melk erbij en klop met een vork glad en dik. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Giet 3 lepels beslag in de pan en bak beide kanten van deze 3 pannenkoeken goudbruin en gaar in 4-5 minuten.

2.

 

Leg pannenkoeken op een bord en houd ze warm onder het deksel. Bak op dezelfde manier nog 4 pannenkoeken.

3.

 

Leg de pannenkoeken op een . Verdeel de banaan over de pannenkoeken. Bestrooi met honing en lijnzaad.


Eetsmakelijk!