Garnaal spiesjes

 

Rating: 5 sterren
1 stem

30 min.



Gemiddeld



1 persoon


Macronutriënten

  • Kcal: +/- 300
  • Koolhydraten: +/- 2g
  • Eiwitten: +/- 44g
  • Vetten: +/- 4g

1.

 

Hak de gele schil van de citroen fijn en pers het fruit uit. Pers de knoflook, voeg citroenschil en koriander toe. Snijd de kabeljauw in stukken en besprenkel met viskruiden.

2.

 

Rijg aan een cocktailprikker om en om 2 stukjes kabeljauw en 1 cocktailgarnaal. Wentel de spiesjes eerst door het citroensap en daarna door het peterseliemengsel. Leg ze op een schaal en zet ze tot gebruik afgedekt in koelkast.

3.

 

Verhit op de gourmetplaat een beetje olie en bak telkens 2 visspiesjes in ca. 4 min. gaar, keer regelmatig. Serveer eventueel samen met gebakken aardappelen of rijst.


Eetsmakelijk!